BOLALARDA QO`RQUVNI PAYDO BO`LISH SABABLARI - Xursanov Omadbek Ulug‘bekovich; Umarqulova Maftuna Xayotjonovna (University Research Base, 2024)
Biz ota- onalar farzandlarimizni kuchli jasur va shijoatli bo‘lib o`sishlarini hohlasak ularni bolalik payitidanoq to‘g‘ri tarbiyalashni bulishlari lozim. Bolalar qo‘rqani sari o‘zini kuchsiz ishonchsiz seza boshlaydi bunga sabab bolalarni qo‘rquvi. Bolalarda qanday qilib qo‘rquv paydo bo‘ladi. Ushbu maqola bolalarda qo‘rquvni paydo bo‘lish sabablari keltirib o‘tilgan. Xulosa va takliflar berilgan.