MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI PEDAGOGLARINING KASB MAHORATINI OSHIRISHDA TA’LIM TEXNOLOGIYALARNI TAKOMILLASHTIRISH - Xaydarova Irodaxon O‘tkirovna (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada, maktabgacha ta’lim tashkilotlarida amalga oshiriladigan va hozirda pedagoglarning kasb mahoratini oshirishdagi ta’lim texnologiyalarni takomillashtirish bo‘yicha olib boriladigan chora tadbirlar to‘g‘risida so‘z yurutilgan.