BOSHLANG‘ICH SINF ONA TILI DARSLARIDA O‘QUVCHILARNI IJODIY FIKRLASHGA O‘RGATISH - Valiyeva Nargiza Athamboyevna; Aliyeva Feruza (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda ijodkorlikni shakllantirishning turli xil yo‘llari, metodlari, ta’lim-tarbiya jarayonidagi yangicha ijodkorona qarashlar to‘g‘risida fikr yuritiladi, tadqiqot ishining metodologiya qismida turli xil metodlardan foydalanilgan jumlada Singapur ta`lim tizimi o`rganib chiqilgan.