O‘ZBEKISTON IJTIMOIY TARMOQLARIDA YOSHLAR NUTQI - Umurzakova Kommuna Xursanovna (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada o‘zbek madaniyatida nutqning ahamiyati haqida batafsil ma’lumot berilgan.Kommunikativ nutq madaniyati muammosi va uni bartaraf etish yo‘llari haqida ta’kidlangan. Shuningdek, ijtimoiy tarmoqlarda yoshlarning nutqi xususida qayd etilgan.