BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINI IJODKORLIKKA O‘RGATISHDA XORIJIY TAJRIBALARNI O‘RGANISH METODIKASI (ONA TILI VA O‘QISH SAVODXONLIGI DARSLARI MISOLIDA) - Sadriddinova Zulfiya Mirzaliyevna; Muqimjonova Nilufarxon (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining o‘qish savodxonligini shaklllantirish va uni takomillashtirib borishning o‘ziga xos xususiyatlari. Ona tili va o‘qish savodxonligi darslarining mazmuni boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida o‘qish savodxonligini rivojlantirishdagi didaktik imkoniyatlari haqida ma’lumotlar keltirilgan. Undan tashaqari boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini ijodkorlikka o‘rgatishda xorijiy tajribalarni o‘rganish metodikalari bo‘yicha tavsiyalar berilgan.