2-SINF OʻQISH DARSLARIDA NUTQ OʻSTIRISH YOʻLLARI - Sadriddinova Zulfiya Mirzaliyevna; Mamasobirova Dilafruz (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada oʻquvchilar nutqini oʻstirish yoʻllari va vazifalari, shuningdek, nutq oʻstirishning metodik shartlari borasida ma’lumotlar keltiriladi. Shuningdek nutq oʻstirish tushunchasi, oʻquvchilar nutqini oʻstirishning mavjud ahvoli, oʻqish darslarida nutq oʻstirishning shakl va vositalari, nutq oʻstirishda noan’anaviy usullardan foydalanish haqida soʻz yuritiladi.