G‘OYAVIY KURASH: TARIXI METODOLOGIYASI MUAMMO VA YECHIMLARI - Qurbonova Umida; To‘raqulova Zebo Shaynardanovna (University Research Base, 2024)
Maqolada mafkuraviy faoliyat milliy g‘oyani amalga oshirish vositasi ekanligi haqida so‘z yuritilgan. Mafkuraviy faoliyatni tashkil etishda tashkiliy tamoyillarga amal qilinish tahlilga tortilgan. Asosan, yoshlarning informatsion-psixologik immunitetini shakllantirish jarayonini texnologiyalar asosida tizimlashtirish, o‘z navbatida bir qancha ishlarni ixchamlashtirish, umumlashtirish va muvofiqlashtirish kabi vazifalar uyg‘unlashuviga e'tibor qaratilgan.