BOSHLANGʻICH SINF ONA TILI DARSLARIDA FORMATIV BAHOLASH - Parpiyev Odil Olimovich; Yoqubova Dilraboxon (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada boshlangʻich sinflarda ona tili darslarida formativ baholash va uning mazmuni yoritilgan. Baholashga doir misollar, samarali va samarasiz izoh-mulohazalar, qay tarzda baholash usullari haqida soʻz yuritilgan.