TARJIMASHUNOSLIKNING DOLZARB MASALALARI TADQIQI - Qodirov, Abdulazizbek (University Research Base, 2025)
Ushbu maqolada bugungi tarjimashunoslikning dolzarb muommolari filologiya fanlari doktori, professor Dilmurod Quronovning sohaga oid maqolalari tahlili orqali yoritilgan. Olimning soha rivojiga xizmat qiluvchi fikrlariga muallifning munosabati berilgan.