BOSHQARUV SOXASI IJTIMOIY-PSIXOLOGIK YONDASHUVLAR TAHLILI - Olimov Saydullo Soxobjonovich (University Research Base, 2024)
Boshqaruv muammosini o‘rganishning axamiyati shundaki katta davlatni boshqarishdan tortib jamiyatning eng kichik bo‘g’ini oilagacha ta’sir ostida bo‘ladi. Insoniyatning bu faoliyat bo‘yicha bir necha asrlik tajribasi mavjud bo‘lsa ham zamon o‘zgarishi bilan unga talabning o‘zgarishi ham tabiiydir.