TAʼLIM MUASSASALARI RAHBARLARI MALAKASINI OSHIRISHNING TA’LIM SIFARINI YAXSHILASHDAGI AHAMIYATI - Mamatqulova, Sojida (University Research Base, 2025)
Ushbu maqolada Taʼlim muassasalari rahbarlari malakasini oshirishning bugungi kundagi ahamiyati haqida so‘z yuritiladi. Mazkur masalaning dolzarbligi misollar bilan izohlanadi.