BOLALAR NUTQINING RIVOJLANISHIGA MULTFILMLARNING TA’SIRI - Imomaliyeva, Musharrafxon; Niyozova, Muqaddamxon (University Research Base, 2025)
Mazkur maqolada bolalar nutqining rivojlanish jarayonida multfilmlarning ta’siri ko‘rib chiqilgan. Maqolada multfilmlarning til o‘zlashtirish, so‘z boyligini kengaytirish, muloqot qobiliyatlarini shakllantirishdagi ijobiy jihatlari tahlil qilinadi.