АLISHER NAVOIY NOMIDAGI DAVLAT ADABIYOT MUZEYI ARXIVIDA SAQLANAYOTGAN NAVOIYSHUNOS OLIMLAR ARXIVI HAQIDA - Abdullayeva, Gulchehra (University Research Base, 2025)
Maqolada o‘zbek yozuvchi shoir va adabiyotshunoslarining arxivi, ularning o‘ziga xos xarakteri, ijodidagi izlanishlari, matn ustida ishlashi, qisqasi ijodiy laboratoriyasini ko‘rsatuvchi muhim manba ekanligini O‘zR FA Alisher Navoiy nomidagi Davlar adabiyot muzeyida bu borada olib borilayotgan ishlar haqida ma’lumot beriladi.