GIMNASTIKANING SOG‘LOMLASHTIRUVCHI TURLARI VA GIMNASTIKANING SPORT TURLARINI AXAMIYATI - Maxkamov Akmaljon Yuldashevich; Yuldashev Samandarbek Akmaljon o`g`li; Yuldashev Saidbek Akmaljon o`g`li (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada gimnastikaning sog‘lomlashtiruvchi turlari va bu guruh gigienik va atletik gimnastikani o‘z ichiga olashi xamda gimnastikaning bu turlari shug‘ullanuvchilarni har tomonlama garmonik jismoniy kamolotga yetkazish, salomatligini mustahkamlash va harakat funktsiyalarini takomillashtirish maqsadida ma`lumotlar yoritilgan.