MALAKA OSHIRISH JARAYONIDA UMUMTA’LIM MAKTAB RAXBARLARINING MAFKURAVIY KOMPETENTLILIGINI RIVOJLANTIRISH MEXANIZMLARINI TAKOMILLASHTIRISH - Mamatqulova Sojidaxon G‘opporovna (University Research Base, 2024)
Ushbu maqola bugungi o’zaro bog’langan va rang-barang dunyoda umumta’lim maktablari rahbarlarining roli ma’muriy vazifalardan ancha kengroqdir. Ular nafaqat akademik mukammallikni shakllantirishga ma’sul, balki o’quvchi va xodimlarning mafkuraviy kompetentsiyasini tarbiyalashda muhim rol o’ynashi yoritilgan.