BOLALARNI MAKTAB TA’LIMIGA TAYYORLASHDA ELEMENTAR MATEMATIK TASAVVURLARNI SHAKLLANTIRISHNING AHAMIYATI - Madaminova Shohsanam; Shamsiddinova Orastaxon (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda bilish jarayonini rivojlantirish hamda ularda elementar matematik malakalarini shakllantirishning ahamiyati xususida fikrlar berilgan.