MAKTABGACHA TA’LIMDA BOLALARNI XORIJIY TILLARNI O‘RGATISHDA INNOVATSION USULLARDAN FOYDALANISH - Madaminova Shohsanam (University Research Base, 2024)
Ilk yoshidanoq xorijiy tillarni o‘zlashtirishlari bolalarga kelajakda o‘sha tilni samarali egallashlariga yordam beradi. Maqolada MTT tashkilotlarida bolalarga ingliz tilini o‘rgatishning innovatsion usullari haqida fikrlar bayon qilingan.