TURIZM XIZMATLARINI TARG’IB QILISHDA INNOVATSION MARKETING STRATEGIYALARI - Karimov, Shahbozxo‘ja; Usmonova, Karima (University Research Base, 2025)
Bugungi kunda turizm sohasida raqobat kuchayib, innovatsion marketing strategiyalaridan samarali foydalanish zarurati ortib bormoqda. Ushbu maqolada turizm xizmatlarini targ‘ib qilishda raqamli texnologiyalar, ijtimoiy tarmoqlar, sun’iy intellekt va kontent marketing kabi zamonaviy yondashuvlar tahlil qilinadi. Shuningdek, O‘zbekistonda turistik brendingni shakllantirish, tajriba marketingi, blogerlik targ‘iboti hamda interaktiv reklama usullarining samaradorligi o‘rganiladi. Tadqiqot natijalari turizm xizmatlarini ilgari surishda innovatsion marketing strategiyalarining ahamiyatini yoritib, kelgusidagi rivojlanish yo‘nalishlari bo‘yicha tavsiyalarni o‘z ichiga oladi.