FARG’ONA VODIYSIDA EKOTURIZM VA MAHALLIY HUNARMANDCHILIKNI RIVOJLANTIRISH (QO‘QON, MARG‘ILON VA RISHTON MISOLIDA) - Mo‘minova, Kanizaxon; Valiyeva, Layloxon (University Research Base, 2025)
Mazkur maqolada dunyo bo’ylab rivojlanayotgan va turistlar e’tiboriga sazovor bo’layotgan ekoturizm va hunarmandchilikni bizning yurtimizda ham rivojlantirish uchun taklif va xulosalar bilan boyitiladi.