MALAYZIYADA ADABIY TURIZM SALOHIYATI VA UNI RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI - Buxarova, Farida; Oripjonova Masturaxon (University Research Base, 2025)
ushbu maqolada Malayziyada adabiy turizmning rivojlanish salohiyati va istiqbollari tahlil qilinadi. Mavzuga oid ilmiy yondashuvlar, Malayziyada mavjud adabiy meros va ularni turizm bilan integratsiyalash tajribalari ko‘rib chiqiladi. Tadqiqot natijalari adabiy turizmni rivojlantirish bo‘yicha takliflarni ilgari surishga xizmat qiladi.