MEHMONDO‘STLIK SANOATIDA IJTIMOIY MEDIA MARKETING NAZARIYALARI VA MODELLARI - Xoshimova, Dilnoza (University Research Base, 2025)
Ushbu tezisda mehmondo‘stlik sanoatida ijtimoiy media marketing (SMM) nazariyalari va modellarining ahamiyati tahlil qilinadi. Ijtimoiy media marketing turizm sohasida brend imidjini shakllantirish, mijozlar bilan aloqani mustahkamlash va sayohatchilarni jalb etish vositasi sifatida muhim o‘rin tutadi. Tadqiqotda SMM nazariyalari, jumladan, Og‘zaki Reklama, Ijtimoiy Ta’sir va Faollik nazariyalari, hamda AIDA, 5A va S-O-R modellarining turizmda qo‘llanilishi tahlil qilinadi.