RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNI TURIZMGA JORIY ETILISHINI AHAMIYATI - Xudayberdiev, Muzaffarjon (University Research Base, 2025)
Maqolada turzimni raqamlashtirish natijasida qanaqa yutuqlarga erishish mumkinligi xaqida fikrlar berilgan. Kelajakdagi turizm bo‘yicha raqamli texnologiyalar qo‘llanib qanday shakllanishi bo‘yicha ko‘rsatmalar keltirilgan.