MALAYZIYA TURIZMINING IQTISODIYOTGA TA’SIRI - Adashova, Shaxzoda (University Research Base, 2025)
maqolada turizmning mamlakat iqtisodiyotiga ta’siri va zamonaviy tendensiyalari tahlil qilinadi. Shuningdek, turistik investitsiyalar, daromadlar hamda mahalliy turizm tadbirkorligi rivojlanish jarayonlari o‘rganilgan.