BOSHLANG‘ICH HAMDA MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARI TA’LIM-TARBIYA JARAYONIDA MULTIMEDIA TEXNOLOGIYASIDAN FOYDALANISH - Jumanova Shahnoza Ikromjonovna; Tojikarimova Moxira (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada hozirgi kunda bolalarni maktabgacha ta’lim tahkilotida tabiyalash, maktab ta’limiga tayyorlash jarayonida axborot kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanish bolaning aqliy qobiliyatini, xotira va diqqatini rivojlantirishda hamda boshlang‘ich ta’limlarda axborot kommunikatsiya texnologiyalarining o’rni va afzalliklari yoritib berilgan.