O’ZBEKISTONDA EKSTREMAL TURIZMNI RIVOJLANTIRISH - Yusupov, Abbosxon; Valiyeva, Layloxon (University Research Base, 2025)
Mazkur maqolada yoshlar orasida keng tarqalgan ekstremal turizm va uni yurtimiz bo’ylab keng yoyish haqida so’z boradi va u mualliflar xulosasi bilan yakunlanadi.