RAHBAR FAOLIYATINING SPESIFIK VA PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Shamsiddinova, Sadoqatxon (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada rahbarning spesifik xususiyatlari, boshqaruv psixologiyasining dolzarbligi, muammolari, bolalar psixologiyasi va iqtisodiy psixologiyalarning pedagogikpsixologik jihatlari yoritilgan.Boshqaruv psixologiyasi – psixologiya fanidagi boshqarish faoliyatining psixologik qonuniyatlarini o`rganuvchi soha.