YOSH AVLODGA KITOBXONLIK KO‘NIKMALARINI SHAKLLANTIRISHDA OILANING O‘RNI - Imomaliyeva Musharrafxon; Matmusayeva Nigora (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada kitobxonlikni rivojlantirish va qo‘llab-quvvatlashda oila kitobxonligi, yoshlarning kitobga qiziqishini rivojlantirishga ta’sir etadigan ko‘plab omillar haqida ma’lumotlar berilgan.