KOLOBORATIV O‘RGATISHNING MUAMMOLARI VA ULARGA YECHIMLAR - Toxirova, Maxbubaxon (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada 4+2 o‘qitish tizimida mutaxassislik fanlarini kolloborativ usulda o‘qitishda duch kelinadigan muammolar haqida tahlil qilinib ularga yechimlar taklif etilgan.