XORIJIY TILLARNI O‘RGATISHDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Abdukaxxorova, Nargiza (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada xorijiy tillarni o‘rgatishda zamonaviy pedagogik texnologiyalardan foydalanishning ahamiyati yoritiladi. Interfaol ta’lim texnologiyalari, axborot-kommunikatsiya texnologiyalari (AKT), differensial yondashuv, loyihaviy ta’lim texnologiyalari va gamifikatsiyaning xorijiy til ta’limida qanday qo‘llanilishi, ularning o‘quvchilarga ta’siri va o‘quv jarayonidagi afzalliklari tahlil qilinadi. Ushbu texnologiyalar o‘quvchilarning til bilimlarini chuqurlashtirish, kommunikativ ko‘nikmalarini rivojlantirish va ta’lim jarayonini samarali tashkil etishga yordam beradi. Maqola xorijiy tillarni o‘rgatishda yangi yondashuvlarni tadbiq etish bo‘yicha amaliy tavsiyalarni o‘z ichiga oladi.