TA’LIMDA YANGI TEXNOLOGIYA: 4K MODELI VA UNI AMALGA OSHIRISH YO‘LLARI - Ganiyeva Muborak Adilovna (University Research Base, 2024)
Maqolada hozirgi kundagi ta’lim jarayonini tashkil etishdagi asosiy yondashuvlari tahlil etilgan. 4K modelining o‘rni, o‘ziga xos xususiyatlari ko‘rsatilgan va uni qo‘llash masalalariga e’tibor qaratilgan.