TURKIYA DAVLATIDA TA’LIM TIZIMINING TUZULISHLARI VA MAKTABGACHA TA’LIM - Murodova, Aziza (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada Turkiya davlatining maktabgacha ta’lim tizimi va ushbu tizimning tuzulishlari, Turkiya Respublikasining maktabgacha ta’lim tizimini o‘rganish jarayoni bayon etilgan.