ЯНГИ ЎЗБЕКИСТОНДА УЧИНЧИ РЕНЕССАНС ПОЙДЕВОРИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ ВА СТАТИСТИКА СОҲАСИНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА ОЛИМА АЁЛЛАРНИ РОЛИ - Маткаримова, Интизор; Турдиниёзова, Нигина (University Research Base, 2024)
Мазкур мақолада, статистика фанига ўз ҳисасини қўшган Ўзбекистонлик иқтисодчи олимлар ҳамда улар томонидан статистика фанини таърифлашга нисбатан турлича ёндашувлар кўриб чиқилган ва таҳлил этилган.