KOMPLEKS BIRIKMALAR MAVZUSINI O‘QITISHDA YANGI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Usmonova, Saida; Jamolova, Xafiza (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada tibbiyot instituti talabalariga kimyo fanini o‘zlashtirishda Kompleks birikmalar mavzusini innovasion texnolgiylardan foiydalanish usullarining “Muammoli o‘qitish”, “Tarmoqlar” va “Klaster” usullaridan foydalanish texnologiyalartuzilishi keltirib o‘tilgan.