BOSHLANG’ICH SINFLARDA TINISH BELGILARINI ISHLATILISHI - G’ofurova Maxsudaxon (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinflarda tinish belgilari o’quvchilarni yozishida tinish belgilarini to’g’ri o’rgatish.Boshlang’ich sinflarda tinish belgilarini o’rgatishning muhim qismi hisoblanadi.Tinish belgilari yordamida so’zlar va gaplarni qanday to’g’ri yozilish kerakligini,yozuvni o’qish va tushunishni osonlashtiradi. Punktuatsiya ham yozuv kabi kishilar orasidagi aloqaning muhim vositalaridan biri sanaladi.