CHEGARALANMAGAN SOHADA TRIKOMI TENGLAMASI UCHUN NOLOKAL CHEGARAVIY SHARTLI CHIZIQLI TESKARI MASALA - Turakulov, Xamidullo; Jo’rayev, Shukurjon; Эсонов, Мунавваржон (University Research Base, 2024)
Chegaralanmagan parallelepiped ko‘rinishdagi sohada uch o‘lchamli Trikomi tenglamasi uchun nolokal chegaraviy shartli chiziqli teskari masalani umumlashgan yechiminining yagonaligi va mavjudligi o‘rganilgan. Yagonalik va mavjudlik teoremalarini isbotlash uchun Furye almashtirishi, "-regulyarizatsiya " va aprior baholar usullaridan foydalanilgan.