BOSHLANGʻICH SINF OʻQUVCHILARIGA BIRNI KETMA-KET QOʻSHISH VA AYIRISHNI OʻRGATISH METODLARI - Mamajonov, Sanjarbek; Nabijonova , Yulduzxon (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada boshlangʻich sinf oʻquvchilari sonlarni qoʻshish va ayirishni metodlar yordamida tez oʻzlashtirib olishlari, ketma-ket qoʻshish va ayirish usullarini yozma hamda ogʻzaki hisoblash malakalari mustahkamlanadi.