PLATAGON PLATFORMASIDA ANIMASION KEYS TOPSHIRIQLARI VA ULARNI AMALGA OSHIRISH YO‘LLARI - Muborakxon, Ganiyeva (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada Platagon platformasida ishlash va animatsion keyslar bilan ishlash bo‘yicha tadqiqot olib borilgan. Platagon platformasi, animatsion videolar yaratish uchun qulay va intuitiv vosita bo‘lib, foydalanuvchilarga o‘z g‘oyalarini hayotga tadbiq etish imkonini beradi. Ushbu platforma orqali foydalanuvchilar turli xil animatsion personajlar, fonlar va ovozlarni tanlab, o‘z hikoyalarini yaratishlari mumkin. Animatsion kalitlar yordamida xarakterlarning harakatlari va voqealar rivojini boshqarish imkoniyati yaratiladi. Ushbu maqolada, Platagon platformasida animatsion kalitlarni qanday ishlatish, ularni yaratish jarayoni va eng yaxshi amaliyotlar keltiriladi.