MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMIDA INNOVATSION YONDASHUVNING USLUBIY ASOSLARI VA PEDAGOGIK SHART-SHAROITLARI - Boymirzayeva Shahnoza (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkiloti tarbiyachisining innovatsion faoliyatini tizimli tashkil etishda zamonaviy pedagogik texnologiyalardan foydalanish va ommalashtirish usullari, maktabgacha ta’lim tashkilotida tarbiyachilarning inovatsion faoliyatini tizimli tashkil etishni rivojlantirish usullarni aniqlash, tarbiyachilarning kasbiy mahoratini oshirishni ularni zamonaviy bilimlar bilan qurollantirish haqida so'z boradi.