MAKTAB AMALIYOTIDA INGLIZ TILINI O`RGATISHDA O`YINLARDAN FOYDALANISH - Turakulova, Feruza (University Research Base, 2024)
Mazkur maqolada ingliz tilidagi o`yinlar mazmuni, qo`llash qoidalari aks ettirilgan .