BOSHLANG’ICH SINF MATEMATIKA DARSLARIDA INTEFAOL USULLARDAN FOYDALANISH - Toshmatova, Urmonoy; Toshboyeva, Zamiraxon (University Research Base, 2024)
Boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga matematikani muvaffiqiyat bilan o‘qitish uchun mehnat faoliyatini boshlovchi o‘qituvchi matematika o‘qitishning ishlab chiqilgan tizimini, ya'ni boshlang‘ich sinflarda matematika o‘qitish metodikasini egallagan bo‘lishi va shu asosda mustaqil ravishda ijodiy ishga kirishishi kerak.