BOSHLANG`ICH SINFLAR DARSLARINI IJODIY TASHKILLASHTIRISH OMILLARI - Maxmudova D.A. (University Research Base, 2024)
Inson borliqning bir bo`lagi sifatida undagi har bir voqelikka o`ziga xos mulohaza bilan yondashsa, ko`rgan, eshitgan voqealarini ziyraklik bilan mushohada qilsa, o`qish qobiliyatiga ega bo`lsa, ijodiy fikrlasa, uning tafakkuri, qarashlarida yangilik samara berishi muqarrar. Mohir pedagog esa bu borada o`yin texnologiyalaridan oqilona foydalanib, o`z o`quvchisining bilim, ko`nikma va malakasi to`g`ri shakllanishiga, uning intellektual salohiyati oshishiga salmoqli xissa qo`sha oladi.