INTERAKTIV O‘QITISHNING METODOLOGIK PRINSIPLARI - Abduraximov, Shoqosim (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada interaktiv o‘qitishning metodologik prinsiplari tahlil qilinadi. Interaktiv yondashuvning mohiyati, uning ta’lim jarayonidagi roli va samaradorligi muhokama etiladi. Mualliflar interaktiv metodlarning talabalarning faol ishtirokini ta’minlashdagi ahamiyatini ta’kidlab, zamonaviy o‘qitish jarayonida ushbu usullardan foydalanish bo‘yicha tavsiyalarni beradi.