MATEMATIKA DARSLARINI NOAN’ANAVIY SHAKLLARDA TASHKIL ETISH - Abdujalilova, Muxlisaxon; Abdukarimova, Zahroxon (University Research Base, 2024)
Bilamizki, matematika insonning hayoti davomida eng zaruriy fan hisoblanadi. O‘quvchi kelajakda qanday kasb egasi bo‘lmasin matematikani chuqur bilsa, kasbining mutaxasisi bo‘lib yetishadi. Maqolada yoshlarga va boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga matematika darslarini qay usulda tashkillash to‘g‘risida so‘z yuritamiz.