BOZOR MUNOSABATLARI SHAROITIDA BOSHLANG‘ICH TA’LIM MENEJMENTIDA INNOVATSION TA’LIM VA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNING ZAMONAVIY TENDENSIYALARI - Baratboyev, Bexzod (University Research Base, 2024)
Bozor munosabatlarining globallashuvi sharoitida ta'lim tizimi oldida yangi vazifalar paydo bo‘lmoqda. Boshlang‘ich ta’lim menejmentida innovatsion ta’lim va raqamli texnologiyalarning integratsiyasi ta’lim sifatini oshirishda muhim ahamiyat kasb etadi. Mazkur maqolada ushbu sohadagi zamonaviy tendensiyalar, innovatsion texnologiyalar va raqamli vositalarning qo‘llanilishi tahlil qilinadi.