RAQAMLI TIBBIYOT AMALDA - Abduganieva Sh.X.; Usmonova N; Alimjanova L. (University Research Base, 2024)
Yigirma birinchi asr – sun’iy intellekt asri bo‘lib, hech bir javha yo‘qki, unda sun’iy intellekt qo‘llanmasa. Tibbiyot va sog‘liqni saqlash sohasi ham bundan mustasno emas. Keling, misol tariqasida Da Vinchi-Xi qurilmasidan foydalangan holda bemor va shifokor uchun robototexnikadan foydalanish imkoniyatlari va afzalliklarini ko‘rib chiqamiz.