QISHLOQ XO‘JALIGINI RIVOJLANTIRISH ORQALI MILLIY IQTISODIYOTNING BARQARORLIGINI OSHIRISH - Xudoberganov, Qobuljon (University Research Base, 2024)
Ushbu maqola qishloq xo‘jaligini rivojlantirish orqali milliy iqtisodiyotning barqarorligini oshirish masalasini o‘rganishga bag‘ishlangan. Maqolada qishloq xo‘jaligini rivojlantirishning iqtisodiyotga ijobiy ta’siri, resurslarni samarali boshqarish, innovatsiyalar va zamonaviy texnologiyalarni joriy etish yo‘llari tahlil qilinadi. Tadqiqot natijalari milliy iqtisodiyotning barqaror o‘sishi uchun qishloq xo‘jaligi salohiyatidan keng foydalanish zarurligini ko‘rsatadi.