CHAKANA SAVDO KORXONASINING MOHIYATI VA UNING IQTISODIYOTDA TUTGAN O‘RNI - Qilicheva, Kamola (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada chakana savdo korxonasining mohiyati yuzasidan izlanishlar olib borilib, uning iqtisodiyotda tutgan o`rni nazariy jihatdan asoslab berilgan hamda nazariy xulosalar ishlab chiqilgan.