KICHIK BIZNESDA AHOLI BANDLIGINING VA KICHIK BIZNESNING YALPI ICHKI MAHSULOTDAGI ULUSHINING RIVOJLANGAN MAMLAKATLAR IQTISODIYOTIDAGI AHAMIYATI - Yusupov, Abbosxon (University Research Base, 2024)
Ushbu tezisda rivojlangan mamlakatlar iqtisodiyotidagi kichik biznes sohasida aholi bandligining roli tahlil etilgan. Aholi bandligining kichik biznesda inson resurslaridan samarali foydalanishidagi ahamiyati haqida so‘z yuritilgan.