RAQAMLI INFRATUZILMANING IQTISODIY SAMARADORLIGI - Toxirov, Rustam; Elmurodov, Mukhammadkodir (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada raqamli infratuzilmaning iqtisodiy samaradorlikka ta’siri tahlil qilinadi. Raqamli texnologiyalar iqtisodiy o’sishni tezlashtirishda, mahsuldorlikni oshirishda va xalqaro savdoni rivojlantirishda muhim omil bo’lib xizmat qilmoqda. Shuningdek, maqolada raqamli tafovut, kiberxavfsizlik va mehnat bozoriga ta’sir kabi xavf-xatarlar ham muhokama qilinadi.