БИЗНЕС ТУЗИЛМАСИНИНГ КОГНИТИВ УСТУНЛИК ТИЗИМИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ - Матёқубова, Дилфуза (University Research Base, 2024)
Ушбу мақолада бизнес тузилмасининг когнитив устунлик тизимини шакллантириш билан боғлиқ тадқиқот олиб борилган ва натижада бизнес тузилмасининг инновацион ривожланишини диверсификация қилиш босқичлари ишлаб чиқилган.